Vill du bidra i strategiarbetet hos detaljhandelns ledande aktörer?

Nu söker Retail Academics fler Analytiker/Juniorkonsulter

Retail Academics Research Institute (Retail Academics) är en snabbt växande utvecklingspartner inom detaljhandeln med uppdragsgivare som H&M, ICA, Arla, McDonald’s, Cloetta mfl. Vi kodar av köpbeteende i såväl fysisk butik som online för att skapa insiktsdriven tillväxt för våra kunder. Bolaget har sitt ursprung i detaljhandelsforskningen på Handelshögskolan i Stockholm, Center For Retailing (CFR) och är idag en ledande aktör inom strategisk rådgivning till detaljhandelsbolag, på såväl leverantörs- som detaljistkedjenivå

Retail Academics applicerar akademins forskningsmetodik såsom Latin-Square Design och Triangulering och inriktar sig på experiment i verkliga köpbeslutatet för att skapa sanningsenliga och praktiskt tillämpbara resultat. Undersökningsmetodiken har även väckt internationell uppmärksamhet vilket lett till projektsamarbeten med professorer från bland annat Babson College och en rad globala uppdragsgivare.

 

“Retail Academics Research Institute is Unilever’s leading partner for in-store measurements”
              – Christina Cvetan, Global Capabilities, Unilever North America

Om rollen

Du kommer tillsammans med en senior konsult driva och analysera spännande projekt från början till slut. Vi hjälper våra kunder med att driva konvertering till och i butik, prisstudier, Perfect store, kampanjstrategier mm.

Du kommer även vara behjälplig med att ta fram offerter, designa tester och sen dyka ner i analysen för att hitta insikterna som driver våra kunders affär. När du bli varm i kläderna kommer du få allt mer ansvar för att hålla den löpande kontakten med kund och proaktivt säkerställa att vi skapar insikter som driver kundens agenda.

Om dig
  • Nyutexaminerad (gärna från Handels/Center for Retailing) eller jobbat 1-2 år
  • Söker snabb utveckling och trygg med att möta kunder högt upp i deras organisation
  • Exceptionell analys- och genomförandekapacitet
  • Mycket god pedagogisk och kommunikativ förmåga
  • Entreprenöriell och prestigelös personlighet
  • Erfarenhet från detaljhandeln är meriterande
  • Mycket goda kunskaper i Microsoft Office Excel, SPSS & Powerpoint